RundoSund

Archive

Archives

 • Sara Gustafsson

 • Enda sedan jag var liten har jag velat bli barnmorska. Som barn var det de små bebisarna som fascinerade och som nyfärdig sjuksköterska var det det självständiga arbetet och mötet med den friska familjen som lockade. Jag har nu arbetat som barnmorska på förlossningen i 6 år och känner att mitt arbete är fantastiskt! Mötet […]

 • Email:
  sara.k.gustafsson@gmail.com
 • OTHER:
  Leg. Barnmorska, Vattengympainstruktör
 • Margareta Borring

 • Jag tycker det är fantastiskt roligt och stimulerande att får vara med och stärka er inför förlossningen. För mig tycker jag vattengympan på RundoSund är en utmärkt kombination av träning och avslappning som bidrar till en ökad kroppskännedom och tillit till den egna förmågan. Vidare blir avslappningen också en paus i vardagen av kanske många […]

 • Email:
  margareta.borring@gmail.com
 • OTHER:
  Leg. Barnmorska, Vattengympainstruktör
 • Kerstin Faxe

 • År 1994 mottog jag med stolthet min barnmorske-legitimation. Under åren som gått har jag arbetat på förlossningsavdelning både i Malmö och Köpenhamn. Motion har alltid varit en stor del av mitt liv. Att tänja och testa mina egna gränser fyller mig med energi och livskraft. Lite kul är det allt att skryta lite om att […]

 • Email:
  kerstin.faxe@rundosund.com
 • OTHER:
  Verksamhetsansvarig Barnmorska