RundoSund

Kerstin Faxe

 • Kerstin Faxe

 • År 1994 mottog jag med stolthet min barnmorske-legitimation. Under åren som gått har jag arbetat på förlossningsavdelning både i Malmö och Köpenhamn.
  Motion har alltid varit en stor del av mitt liv. Att tänja och testa mina egna gränser fyller mig med energi och livskraft. Lite kul är det allt att skryta lite om att jag deltagit i alla 7 Broloppen, Lidingöloppet, en Svensk klassiker, Göteborgsvarvet, 4 Maraton, det senaste nu 2013 i New York!

  Mitt yrke i kombination med mitt stora egenintresse för hälsa och motion mynnade år 1999 ut i att jag startade företaget RundoSund. Att erbjuda olika friskvårds-aktiviteter för er föräldrar blev min affärsidé. Förlossningsförberedelse är min absoluta favorit, där kan min bakgrund som glad motionär och erfarenhet som barnmorska hjälpa er att ta fram de personliga, inre redskapen som vi alla bär med oss. Att se er föräldrar sedan närma sig ert gemensamma barns födelsedag med glädje, förväntan och en visshet att ni tillsammans bär krafter att möta ert barn skänker mig en otrolig glädje.

  Leve livet!

 • Email:
  kerstin.faxe@rundosund.com
 • OTHER:
  Verksamhetsansvarig Barnmorska