RundoSund

Sara Gustafsson

 • Sara Gustafsson

 • Enda sedan jag var liten har jag velat bli barnmorska. Som barn var det de små bebisarna som fascinerade och som nyfärdig sjuksköterska var det det självständiga arbetet och mötet med den friska familjen som lockade. Jag har nu arbetat som barnmorska på förlossningen i 6 år och känner att mitt arbete är fantastiskt! Mötet med de förväntansfulla föräldrarna, att genom stöd och närvaro göra förlossningen till en positiv upplevelse och känslan av att få vara där i det stora ögonblicket, då barnet föds!

  I den hektiska vardag vi lever är det lätt att ”rusa” genom graviditeten utan att stanna upp och njuta av barnet i magen. Vattengymnastiken kan då bli en perfekt stund där du kan koppla bort allt annat och enbart fokusera på din baby och din graviditet.

  Under mina egna graviditeter tränade jag yoga och vattengymnastik. Jag upplevde tiden i bassängen och på yogamattan som en
  njutbar stund med mitt väntade barn och jag hade stor nytta av att ha tränat avspänning och andning under mina egna förlossningar.

 • Email:
  sara.k.gustafsson@gmail.com
 • OTHER:
  Leg. Barnmorska, Vattengympainstruktör