RundoSund

Om oss

Styrka, trygghet och gemenskap 

 

Vi på RundoSund är nyfikna, vill lite mer och menar att det finns flera sätt att göra saker på. Som en liten aktör är vi snabba och gör det vi är bäst på, det vi tror på. Vår ambition är inte att tävla med de största friskvårdsföretagen. Hos oss finner du inte de mest ”säljande” rubrikerna men kanske några av de mest spännande som känns i kroppen, knoppen och hjärtat. Vi önskar ge dig styrka och trygghet i allt från aktiviteten du deltar i till olika situationer i vardagens gemenskap med ditt barn.

 

Styrka

Styrka

Företaget RundoSund startades av barnmorskan Kerstin Faxe våren 2000. Målsättningen i starten var att alla grupper skulle ha en instruktör som var barnmorska. Vi ville erbjuda blivande och nyblivna föräldrar olika friskvårdsaktiviteter som ett komplement till basutbudet som alla erbjuds via mödravården.
Idag hittar ni alltid en Barnmorska på våra profylaxkurser och vår vattengympa för gravida. På andra aktiviteter såsom Baby- och Minisim samt våra träningspass är det inte längre enbart barnmorskor som är instruktörer men kompetens och personlighet är ledord hos oss. Ni möts alltid av instruktörer som är engagerade och kompetenta inom sitt yrkesområde.

 

 

Trygghet

Trygghet

Vi har hittat det område där vi har mest att ge. Där vi trivs och vill utvecklas. Att undervisa och utveckla friskvård som ökar din och ditt barns styrka, trygghet, kroppsmedvetenhet och inre uppmärksamhet är vår passion. Vi tänker på helhet när vi bygger vårt innehåll eftersom vi tror att desto mer du eller ditt barns kropp och sinnen har förmåga till, ju mer trygghet, styrka, självförtroende och glädje upplever du på en grundnivå.

 

 

 

 

Gemenskap

Gemenskap

Från och med hösten 2012 har vi tillgång till egen varmvattenbassäng och träningshall på sjukhusområdet i Malmö. Här strävar vi efter att sätta en skön prägel på miljön för att just ni föräldrar ska trivas hos oss med eller utan barn.

Den allra första aktiviteten som Kerstin startade var Vattengymnastik för gravida. Idag är vi oerhört stolta över att kunna erbjuda Vattengympa med avslappning, Profylaxkurser, Mammaträning, Babysim, Minisim och Första Hjälpen kurser för föräldrar.

 

Våra instruktörer


Kerstin Faxe
RundoSunds grundare. Barnmorska, Instruktör på det mesta hos RundoSund
Katarina Faxe
Driftansvarig, samt Baby/Minisiminstruktör.
Linda Nordberg
Baby - och Minisimansvarig och Gympainstruktör
Hanna Landén
Barnmorska, Vattengympainstruktör
Gabriella Mikulic
Barnmorska, Vattengympainstruktör
Elna Ynghed
Baby/Minisiminstruktör
Malin Persson
Babysiminstruktör
Eva Christoffersson
Undersköterska, HLR instruktör