RundoSund

Om oss

Styrka, trygghet och gemenskap 

 

Företaget RundoSund startades av barnmorskan Kerstin Faxe våren 2000. Målsättningen i starten var att alla grupper skulle ha en instruktör som var barnmorska. Vi ville erbjuda blivande och nyblivna föräldrar olika friskvårdsaktiviteter som ett komplement till basutbudet som alla erbjuds via mödravården. Våra profylaxkurser och vår vattengympa för gravida fortsatte som barnmorskeledda kurser. Men på andra aktiviteter såsom Baby- och Minisim samt våra träningspass var det inte längre enbart barnmorskor som instruktörer, utan kompetens och personlighet blev ledord hos oss.

 

Styrka

Styrka

 

Att undervisa och utveckla friskvård som ökar din och ditt barns styrka, trygghet, kroppsmedvetenhet och inre uppmärksamhet är vår passion. Helheten har varit vårt fokus när vi byggt vårt innehåll, för desto mer du eller ditt barns kropp och sinnen har förmåga till, ju mer trygghet, styrka, självförtroende och glädje upplever du på en grundnivå.

 

 

Trygghet

Trygghet

 

Från och med hösten 2012 har vi haft tillgång till egen varmvattenbassäng och träningshall på sjukhusområdet i Malmö. Där sattes en skön prägel på miljön för att just ni föräldrar skulle trivas hos oss med eller utan barn.

 

Gemenskap

Gemenskap

 

Den allra första aktiviteten som Kerstin startade var Vattengymnastik för gravida.  Idag är vi oerhört stolta över att kunnat erbjuda Vattengympa med avslappning, Profylaxkurser, Mammaträning, Babymassage, Babysim, Minisim och Första Hjälpen kurser för föräldrar…

 

Vår historia tar slut här men vår historia lever kvar genom alla fantastiska minnena som skapats genom dessa 23 år! Stort tack till alla er som möjliggjort vår resa! 

 

Våra instruktörer


Kerstin Faxe
RundoSunds grundare. Barnmorska, Instruktör på det mesta hos RundoSund
Katarina Faxe
Driftansvarig, samt Baby/Minisiminstruktör