RundoSund

Mammaträning

Vill du komma igång med träning efter graviditeten, fylla på med energi, bli starkare och få bättre kondition?
Ta då med ditt barn och kom och träna med oss!

 

Som nybliven mamma erbjuder vi dig möjlighet att träna i instruktörsledd gruppträning för att komma igång med träning igen efter din graviditet. Mammaträningen är förlagd på dagtid och tanken är att du tar med din bebis.

 

Styrka, Trygghet och Gemenskap är våra ledord
– detta önskar vi förmedla till er som går en kurs hos oss!

 

Vårt Mammaträningskoncept avviker från normen för gruppträningspass på så vis att den grupp som ni startar en kurs med, är den grupp som ni sedan kommer att träna ihop med under hela kursens gång. En kursomgång hos oss är normalt på 6 tillfällen – vi träffas för 1 pass per vecka under sex veckor. Ni välkomnas i mindre grupper, så här brukar snabbt bli en skön stämning och samhörighetskänsla i grupperna!

Förhinder till enstaka pass?

Något som kan vara bra att veta är att ni hos oss alltid erbjuds möjlighet till kompensationspass för era föranmälda förhinder! Det går bra att ’Ta igen’ sådant förhinder även i övriga träningskurspass! Förhinder föranmäler ni enkelt via mail till oss senast dagen före aktuellt pass, sedan hjälper vi dig hitta tid för att ‘Ta igen’. Eventuellt kvarstående Ta igen kan bokas upp till 1 månad efter ert kursavslut. 

 

Ny träningssugen mamma?

Välj en kursstart belägen tidigast 2 månader efter din förlossning. Vi ser helst att du hunnit gå på din efterkontroll innan kursstart. Kika in under önskad kurs nedan för aktuella starter!

 

Våra mammaträningsinstruktörer heter Kerstin Faxe och Linda Nordberg!