RundoSund

Yoga för Gravida

Tillbaka till aktiviteter

RundoSunds Gravid Yoga leds av Barnmorskan Lotte Ohlander!

 

Varje kurstillfälle pågår ca 75 min. Vi utför Yoga, tränar andning, avspänning och pratar förlossning! Med hjälp av Yogans verktyg (ställningar, andnings- och avspänningsövningar etc) är målet att du ska få en bra upplevelse av din graviditet och förlossning.

 

Lotte har varit barnmorska i 12 år och har under dessa år, parallellt med arbetet på förlossningen, BB och Mödravården, instruerat blivande mammor på RundoSund med Vattengympa och Profylax för Gravida. Detta efter att hon redan under sin barnmorskeutbildning sett och erfarit vilken enorm skillnad det gör för de kvinnor som har detta med sig som redskap under förlossningen.

 

Under åren har Lotte intresserat sig mer och mer för Yoga och även gått Yogalärarutbildning, med fokus på Vinyasa-yoga. Yogan, precis som profylaxandningen, är en form som vi kan använda oss av för att hitta fokus och uppnå avspänning. Avspänning är nyckeln för att du som födande ska få en bättre upplevelse av din förlossning!

 

(en digital version av RundoSunds egen avslappningstext ingår i kursen)

Här hittar ni som deltagit en kurs den digitala versionen av Avslappningsmaterialet

 

Plats: RundoSund Hälsocenter

Lotte Ohlander, Barnmorska och Yogainstruktör!

Dag/tid: Tisdagar kl.08.15-09.30
Pris: 6 ggr 1350:- 
Instruktör: Lotte Ohlander, Leg Barnmorska och Yoga instruktör


Välkommen att påbörja kurs från vecka 20 i din graviditet!

Vid mån av plats är det möjligt att förboka sig till enstaka Yogapass i en pågående kursomgång (engångpris: 225:- / ggn). Vid intresse, maila oss eller ring in på vår telefontid för mer info och ledigt kurstillfälle!

Har du friskvårdsbidrag från ditt arbete? Motion och Profylaxkurser är avdragsgillt!
“Andra former för utövande av motion och annan friskvård är t.ex. tai chi, qigong, kostrådgivning, information om stresshantering, profylaxkurser för blivande föräldrar och sk. kontorsmassage.” www.skatteverket.se

 

Boka tid

Kursstart Dag Tid Instruktör
2021-01-12 Tisdag 08.15-09.30 Lotte Ohlander
Platser kvar: 4 Gå vidare >>
2021-03-02 Tisdag 08.15-09.30 Lotte Ohlander
Platser kvar: 7 Gå vidare >>
2021-04-20 Tisdag 08.15-09.30 Lotte Ohlander
Platser kvar: 8 Gå vidare >>