RundoSund

Shoppen

Välkommen till Shoppen!

Vi har ett mindre sortiment med bland annat babysimbyxor, simglasögon och simringar till försäljning på plats hos oss. Här på Shoppen sidan visas några av dessa produkter. Shoppen har alltid öppet när Kontoret är öppet! Du kan välja mellan att komma förbi under Kontorets Besökstid som är vardagar kl.14-15.00, eller så avtalar du en alternativ tid med oss på info@rundosund.com! Går du en pågående kurs hos oss under dagtid så brukar det finnas personal på plats även på Kontoret och det är då bara att kika in.

 

Produkter


Dolphin Babysimbyxa


På RundoSund rekommenderar vi babysimbyxan från märket Dolphin Swimwear! Den är en s.k säker simbyxa för babysim då den är försedd med dragsko både i ben o midja. Bra med plats för uppsamling i byxan vid händelse av eventuell bajsolycka.

Simbyxan finns hos oss i ett urval av olika färger, mönster och storlekar:
S 5-7 kg / M 7-9 kg / L 9-12 kg / XL 12-15 kg / XXL 15-18 kg

Material: Mikrofiber 100% Polyester
Skötselråd: Sköljes efter användning. Tvätta i 40°C vid behov. Torktumla ej.
Börjar simbyxan bli tajt är det hög tid för ett storleksbyte!


Pris: 180 kr


Halksockar


Vi rekommenderar våra simbarn att bära halksockar i poolområden från det att dem börjat gå. Den variant vi har till försäljning är Strl 22/24.
Halksockan innehåller 80% bomull, 15% polyamid och 5% lycra.


Pris: 40 kr


Marni Simglasögon Barn


Från det att barnen börjar på Minisim (2-5 år) erbjuds möjlighet att pröva simglasögon! De simglasögon som finns att prova inne i bassängen hos oss finns även till försäljning i ett par olika färger. Denna variant spänner du enkelt in och ut på barnet genom ett lätt lyft i tinningen. För aktuella färger, kika in till oss på Kontoret!

Pris: 100 kr


Skrutten Ringen


NYHET! Nu finns Skrutten Ringarna från babysimmet även i vår lilla shopp! De är ett perfekt simhjälpmedel som även passar vid vattenlek!

Armringarna används hos oss som ett sätt att träna balans på babysimmet. Observera att simringar aldrig kan ses som ersättning till flytväst. Barnet ska alltid övervakas när de är i eller i närheten av vatten! Ringarna förhindrar inte drunkning!

Uppblåsbara med stabiliserande skumplast inuti. Mjukt material i ytskiktet, inga hårda skarvar. Passar barn ca 1-6 år (11-30 kg). Färg i lager: Gul


Pris: 299 kr


Balansring


Lite extra vid det egna badäventyret på semestern! De flesta badringar har för stor diameter för de små barnen men denna har en perfekt storlek, 40 cm i diameter.

Under babysimkurser använder vi dessa simringar som ett sätt att träna balans.


Pris: 75 kr


TENS tillbehör


För dig som kanske redan har en TENS maskin hemma men saknar Nya plattor har vi dessa till försäljning. Om du hyr din TENS hos oss ingår förstås plattorna.

Elektroder Dura Stick Plus 50x90 mm,
4st/förpackning


Pris: 110 kr