RundoSund

Shoppen

Välkommen till Shoppen!

Vi har ett mindre sortiment med bland annat babysimbyxor, simglasögon och simringar till försäljning. Du kan välja mellan att komma förbi under Kontorets Besökstid som är vardagar kl.14-15.00, eller så avtalar du en alternativ tid med oss för avhämtning. Självklart går det även bra att beställa för hemskick, skicka då ett mail till oss med din beställning — Vi skickar din beställning med post med ett frakttillägg på minimum 25 kr.

Beställning görs till: info@rundosund.com eller via vårt formulär under kontakt.

Produkter


Dolphin Babysimbyxa


På RundoSund rekommenderar vi en babysimsbyxa från märket Dolphin Swimwear. Den är en säker simbyxa för babysim i bassäng då den är försedd med dragsko både i ben o midja. Med andra ord en simbyxa att lita på! Simbyxan finns hos oss i ett urval av olika färger och mönster.

Strl: S 4-7 kg / M 6-9 kg / L 9-12 kg / XL 12-15 kg / XXL 15-18 kg
Material: Mikrofiber 100% Polyester

Skötselråd: Sköljes efter användning. Tvätta i 40°C vid behov. Torktumla ej.


Pris: 180 kr


Kidz Simglasögon


Till de små simmarna, 2-5 år. Kidz är försedda med en mjuk silikonlist runt ögonen och dubbla silikon-nackband för god passform. Banden kan justeras var för sig, vilket görs bak i nacken. Simglasögonen finns i färgerna Rosa, Gult/Blått, Svart/Vitt och i Grönt/Blått. UV-filter.

Pris: 75 kr


Bubblegum Simglasögon


Bubblegum Simglasögon är ännu ett alternativ till de små simmarna. Med en mjuk silikonkant runt ögonen och ett brett nackband som delar sig bak i nacken sitter glasögonen komfortabelt på plats. Enkla att spänna in och ut, genom ett lätt lyft vid tinningen. BubbleGum finns i 6 olika färger, se bild.

Pris: 85 kr


Halksockar


Vi rekommenderar våra simbarn att bära halksockar i poolområden från det att dem börjat gå. Den variant vi har till försäljning är Strl 22/24 och 24/26. Sockan innehåller 80% bomull, 15% polyamid och 5% lycra.

Pris: 40 kr


Balansring/Simring


Lite extra vid det egna badäventyret på semestern. De flesta badringar har för stor diameter för de små barnen men denna har en perfekt storlek, 40 cm i diameter.

Under babysimkurser använder vi bara ringar som ett sätt att träna balans.


Pris: 75 kr


TENS tillbehör


För dig som kanske redan har en TENS maskin hemma men saknar Nya plattor har vi dessa till försäljning. Om du hyr din TENS hos oss ingår förstås plattorna.

Elektroder Dura Stick Plus 50x90 mm,
4st/förpackning


Pris: 110 kr