RundoSund

Shoppen

Välkommen till Shoppen!

Vi har ett mindre sortiment med bland annat babysimbyxor, simglasögon och simringar till försäljning. Du kan välja mellan att komma förbi under Kontorets Besökstid som är vardagar kl.14-15.00, eller så avtalar du en alternativ tid med oss för avhämtning. Självklart går det även bra att beställa för hemskick, skicka då ett mail till oss med din beställning — Vi skickar din beställning med post med ett frakttillägg på minimum 25 kr.

Beställning görs till: info@rundosund.com eller via vårt formulär under kontakt.

Produkter


Dolphin Babysimbyxa


På RundoSund rekommenderar vi en babysimsbyxa från märket Dolphin Swimwear. Den är en säker simbyxa för babysim i bassäng då den är försedd med dragsko både i ben o midja. Dolphin simbyxan skiljer sig från andra märken på marknaden då den har bra med plats för uppsamling i byxan vid händelse av eventuell bajsolycka.

Simbyxan finns hos oss i ett urval av olika färger, mönster och storlekar:
S 4-7 kg / M 6-9 kg / L 9-12 kg / XL 12-15 kg / XXL 15-18 kg

Material: Mikrofiber 100% Polyester
Skötselråd: Sköljes efter användning. Tvätta i 40°C vid behov. Torktumla ej.
Börjar simbyxan bli tajt är det hög tid för ett storleksbyte!


Pris: 180 kr


Bubblegum Simglasögon


Bubblegum Simglasögon är simglasögon för de små minisimmarna. Med en mjuk silikonkant runt ögonen och ett brett nackband som delar sig bak i nacken sitter glasögonen komfortabelt på plats. Enkla att spänna in och ut, vilket görs genom ett lätt lyft vid tinningen. BubbleGum finns i 6 olika färger, se bild.

Pris: 85 kr


Halksockar


Vi rekommenderar våra simbarn att bära halksockar i poolområden från det att dem börjat gå. Den variant vi har till försäljning är Strl 22/24.
Halksockan innehåller 80% bomull, 15% polyamid och 5% lycra.


Pris: 40 kr


Balansring/Simring


Lite extra vid det egna badäventyret på semestern! De flesta badringar har för stor diameter för de små barnen men denna har en perfekt storlek, 40 cm i diameter.

Under babysimkurser använder vi bara ringar som ett sätt att träna balans.


Pris: 75 kr


TENS tillbehör


För dig som kanske redan har en TENS maskin hemma men saknar Nya plattor har vi dessa till försäljning. Om du hyr din TENS hos oss ingår förstås plattorna.

Elektroder Dura Stick Plus 50x90 mm,
4st/förpackning


Pris: 110 kr