RundoSund

KUNDINFO pga Covid-19

Tillbaka till aktiviteter

Publicerad den: 2020-03-17
Senast uppdaterad: 2020-04-02

Öppet som vanligt i ovanliga tider!

Vi får in en hel del frågor hur vi förhåller oss till Coronaviruset (Covid-19).
Vi bestämde oss i ett tidigt skede att följa de riktlinjer som förmedlas från våra Svenska Myndigheter. Bedömning är i nuläget att vi fortsatt kan hålla Öppet, men givetvis har nödvändiga försiktighetsåtgärder vidtagits. Det här är en ny situation för oss alla och då tycker vi att det är av ytterst vikt att behålla lugnet och att försöka vara flexibla.

Träning och Hälsoaktiviteter har som bekant positiva effekter på hälsan! Vi uppmuntrar er som är friska att fortsatt deltaga på era aktiviteter hos oss! Att ta hand om sig själv – en stund i bassängen, på träningspasset, med fullt fokus på sig själv och sitt barn – är ett fint sätt att skingra oro och kan ge den välbehövliga paus vi alla nu behöver.

Onsdagen den 2020-03-11 sände vi ut ett mailutskick till samtliga aktiva deltagare med Vår önskan till er i dessa virustider. Denna önskan tog ni till er snabbt, och det är vi väldigt tacksamma för. Det visar inte minst vilka fantastiska kunder vi har!
Tillsammans tar vi oss igenom det här. Utan Er finns inget RundoSund att komma tillbaka till när detta är över. Det är våra hårda fakta. I 20 år har vi fått verka och vi har träffat så många fantastiska människor – blivande som nyblivna föräldrar och barn, med far och morföräldrar, syskon, mfl! Vi hoppas innerligt att det inte tar slut här. Vi vill rikta extra tacksamhet till er som visar stöd och stannar kvar hos oss trotts tuffare tider!


Till er som väljer att Stanna och till er som nu bokar er till en ny Kursstart. Tack för förtroendet. Vårt mål är att fortsätta med vår verksamhet så normalt och tryggt som möjligt. Skulle vi behöva stänga ner delar av verksamheten pga nya riktlinjer från myndigheterna så är ett alternativ från vår sida att skjuta på berörda kurser tills vi får komma igång igen. Går ni en kurs hos oss eller ska börja, håll lite extra koll på er mail då vi vid behov skickar ut info om eventuella ändringar för er kurs hos oss!

Gällande den senaste informationen från våra Myndigheter från den 2020-04-01 innehållande råd från Folkhälsomyndigheten kring omklädning i allmänna omklädningsrum: Vår Verksamhetsansvarige Kerstin Faxe har efter detta varit i kontakt med Smittskyddsenheten här i Malmö och därigenom fått beskedet att detta i dagsläget inte gäller vår Verksamhet. Detta då vårt Hälsocenter inte är öppet för allmänheten och våra grupper är små. Uppdaterad Kundinfo i Virustider rörande detta och andra åtgärder som vidtagits hos oss för att kunna fortsätta med simmet, har per den 2020-04-02 skickats ut till aktiva Baby/Minisimmare! Nyfikna kan ta del av detta utskick genom att klicka på denna länk!

 

Till oss kommer ni bara när ni är friska!

Vid minsta symtom; feber, hosta, andningsbesvär, halsont, förkylning, snuva, etc SKA ni stanna hemma. 

Vi vill tacka er alla för att ni under de senaste veckorna varit så noggranna med att stanna hemma när ni eller barnen har det minsta förkylningssymtom, det räknas som den allra största insatsen vi kan göra. Vi ordnar extra Ta igen möjligheter under våren och har även tankar på hur vi kan göra i sommar/höst. Vi vill be er att ha en tillit till oss angående detta. Vi kommer att vara frikostigare med Ta igen för de förhinder som uppstår under denna period och har redan gått ut med info till deltagare som just avslutat Jan-Mars kurser att simmets Ta igen frist för er blivit förlängd t om Vårterminen ut (v25).

 

Man ska ha varit symtomfri minst 2 dagar innan återkomst!
Lägg ett mail till oss om det är aktuellt för er att avboka eller boka om något pass

 

 • Just nu på vårt Hälsocenter:
  Vi är vana vid att alltid hålla en ren och trygg miljö åt oss alla här. I förebyggande syfte
  har vi i dessa tider infört bl a följande försiktighetsåtgärder hos oss:

  *Gått ut med info att ALLA ska tvätta händerna vid ankomst!
  *Kommunicerar aktivt om Aktuella Riktlinjer som ska följas hos oss – dessa skyltas tydligt på Hälsocentrat och skickas även ut till aktiva deltagare på mail! Riktlinjerna är givetvis hämtade från de råd vi får förmedlade till oss från Folkhälsomyndigheten.
  *Personal tar schemalagda desinfektionsrundor dagligen på kodlås, handtag, skötbord, kranar, lysknappar etc!

  *Ommöblering har gjorts för att ge större utrymme bl a i babylounge och korridor. Vi har även öppnat upp till vårt stora aktivitetsrum så att ni under er eventuella matstund kan välja att sitta i babyloungen eller i aktivitetsrummet.
  *I korridoren har vi tagit bort sittbänken och satt upp 1-meters markeringar så att ni med lätthet kan hålla avstånd.
  *Våra instruktörer har ny rutin för in- och utsläpp till bassängrummet som tillämpas vid bedömt behov!


Vi följer fortsatt aktivt utvecklingen och de råd som förmedlas från våra Svenska Myndigheter. Nödvändiga åtgärder vidtas för Verksamheten och individuella aktiviteter vid behov. Vi hoppas ni känner er trygga och har tillit till att vi förhåller oss och anpassar oss till aktuellt läge med allas vårt bästa i åtanke!
Vänligen vi på RundoSund
Avboka din kursplats? Ordinarie avbokningspolicy gäller, för mer info se Aktuell Kursfaktura.